Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης ήταν ένας αόρατος δήμαρχος

Κατήγγειλε την απουσία του νυν δημάρχου από τα προβλήματα της πόλης επισημαίνοντας πως το έργο που επιτελέστηκε στην πρωτεύουσα ήταν κατώτερο των απαιτήσεων αλλά και των δυνατοτήτων της κοινωνίας

sakellaridis600_170314

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμός Mega, o υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον Γιώργο Καμίνη όσο και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατήγγειλε την απουσία του νυν δημάρχου από τα προβλήματα της πόλης επισημαίνοντας πως το έργο που επιτελέστηκε στην πρωτεύουσα ήταν κατώτερο των απαιτήσεων αλλά και των δυνατοτήτων της κοινωνίας.

«Ο κ. Καμίνης ήταν ένας αόρατος δήμαρχος», είπε ο κ. Σακελλαρίδης.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του και προς τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον οποίον κατηγόρησε για το επεισόδιο με τις προεκλογικές αφίσες της δημοτικής του παράταξης λέγοντας χαρακτηριστικά, «για να τραβήξει κανείς την προσοχή φτάνει στα όρια του γελοίου. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ψάχνει να βρει ένα σωσίβιο στον δήμο της Αθήνας για να σώσει την πολιτική του καριέρα. Ζει σε γυάλινο πύργο».

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας τόνισε πως οι μικρές διαδηλώσεις δεν θα πρέπει να κλείνουν το κέντρο με ευθύνη των διοργανωτών υπογραμμίζοντας ωστόσο πως οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας δεν αποτελούν τον μεγαλύτερο πρόβλημα του εμπορικού κόσμου.

By