Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σακελλαρίδης προς Αθηναίους: Απέχουμε μόνο ένα βήμα, ας το κάνουμε μαζί

«Ελάτε μαζί μας για να κλείσουμε έναν κύκλο χαμένων δεκαετιών»

sakellarridis

Πρόσκληση στους πολίτες της Αθήνας να ψηφίσουν για την πόλη που θέλουν απευθύνει μέσω ανοιχτής επιστολής ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Απευθυνόμενος σε αυτούς που δεν ψήφισαν στον α” γύρο αλλά και στους νέους, τονίζει: «Ελάτε μαζί μας, για να κλείσουμε έναν κύκλο χαμένων δεκαετιών, όπου η πόλη αφέθηκε στην εγκατάλειψη».

Ειδικότερα στην ανακοίνωση τονίζεται : «Απευθυνόμαστε και σε αυτούς που επέλεξαν διαφορετικά, ή δεν συμμετείχαν καθόλου. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες αυτής της πόλης.Ελάτε μαζί μας. Για να κλείσουμε έναν κύκλο χαμένων δεκαετιών, όπου η πόλη αφέθηκε στην εγκατάλειψη και παραδόθηκε ανοχύρωτη στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα….Τώρα είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την πόλη. Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε την Αθήνα της φτώχειας και των αποκλεισμών, πόλη της αλληλεγγύης. …Στις 18 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα. Στις 25 Μαΐου μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Απέχουμε μόνο ένα βήμα. Ας το κάνουμε όλοι και όλες μαζί. Στις 25 Μαΐου, όλα μπορούν να αλλάξουν. Είναι στο χέρι μας.»

 

By