Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαμαράς: Γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση στη χώρα

Τα οδικά έργα προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός

samaras640-468_070314

Το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου «Παράκαμψη Στυλίδας» επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς τη Δευτέρα.

 Για το συγκεκριμένο έργο είπε ότι θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες και τόσο αυτό όσο και τα υπόλοιπα που επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς.

«Βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της Χώρας» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην παράκαμψη της Στυλίδας, που, όπως σχολίασε, είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια.

«Από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα» είπε ο κ. Σαμαράς και τόνισε ότι πλέον τα έργα εκτελούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ο δρόμος θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη.

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Ε65, τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της χώρας, τον οποίο χαρακτήρισε πολυσήμαντης αξίας.

«Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση. Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το “πίσω” τελείωσε. Πάμε μπροστά!» τόνισε ο πρωθυπουργός.

By