Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σαμαράς: «Οι βουλευτές μας είναι υπεύθυνοι, το ξέρουν και το έχουν αποδείξει»

 To μήνυμα του πρωθυπουργού ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή

samaras

«Οι βουλευτές μας είναι υπεύθυνοι, το ξέρουν και το έχουν αποδείξει», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου, στέλνοντας σαφές μήνυμα στη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα εν όψει της ψήφισης, την Κυριακή, του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε τα εξής: «Μετά από επτά μήνες διαπραγμάτευσης πετύχαμε μία συμφωνία που κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά.Πρώτα απ’ όλα αναγνωρίστηκαν όλες οι επιτυχίες της χώρας.Μετά δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Τελείωσε αυτό.Και κυρίως κρατήθηκαν άθικτες όλες οι κόκκινες γραμμές που τους είχαμε βάλει.Θα ακολουθήσει τώρα η έξοδός μας στις αγορές, μετά η συζήτηση για το χρέος. Και έτσι μόνον αρχίζουμε πια, οριστικά, να βγαίνουμε από την κρίση και από τα μνημόνια.Αυτό και μόνο μετράει σήμερα. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Οι βουλευτές μας το ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει.»

Η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης ολοκληρώθηκε με την έγκριση των μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

By