Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πολιτική αστάθεια στον τόπο»

Ο πρωθυπουργός από τη Λαμία προειδοποιεί για τους εκλογικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ

samaras 2Να πάρουν ξεκάθαρη θέση με την ψήφο τους για το αν θέλουν τις εκλογές ως μοχλό σταθερότητας ή ως μοχλό αποσταθεροποίησης, όπως επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή της Λαμίας.

«Εκλογικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ρίξει την κυβέρνηση και να προκαλέσει πολιτική αστάθεια στον τόπο» προειδοποίησε ο κ. Σαμαράς. «Αυτός είναι κίνδυνος τεράστιος, ουσιαστικός, γιατί τις εκλογές τις βλέπουν ως μοχλό αποσταθεροποίησης του τόπου. Κι εγώ τις εκλογές τις βλέπω ως μοχλό σταθεροποίησης του τόπου. Ως ακόμα ένα βήμα μπροστά, το οποίο πρέπει να το κάνουμε με σταθερότητα, με σοβαρότητα, για αυτό το οποίο λέγεται Ανάπτυξη. Γιατί μόνο η Ανάπτυξη δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να πάρουν ξεκάθαρη θέση: «Θέλουν τις εκλογές ως μοχλό σταθερότητας ή ως μοχλό αποσταθεροποίησης; Αναλογίζονται τους κινδύνους, αν γίνει το δεύτερο; Και οφείλουν να γνωρίζουν για τη δική μας την πλευρά τα θετικά και τα σίγουρα. Μπορεί να είναι μικρά τα βήματα αλλά είναι σίγουρα, σταθερά προς την Ελπίδα μιας Ελλάδας, η οποία όχι απλά πλέον αναπνέει αλλά μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος. Κι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο».

samaras640-468_070314

Επομένως, συνέχισε ο κ. Σαμαράς, «οι εκλογές αυτές, αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές σε κάνουν να σκέφτεσαι προηγούμενες- αν θέλετε- δυσφορίες, που υπήρξαν, αλλά ταυτόχρονα για τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κριτήριο την Ελλάδα, την Πατρίδα, η απάντηση είναι πολύ εύκολη: Οι εκλογές να δώσουν σταθερότητα στον τόπο και όχι να πάμε σε διαδικασίες οι οποίες θα θέσουν τον τόπο σε κίνδυνο».

By