Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς: Στον αγώνα να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εφημερίδα Η ΑΞΙΑ.

fosphoto.com Menelaos Myrillas
fosphoto.com Menelaos Myrillas

Στον αγώνα να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της,  δεν έχουμε εχθρούς, αλλά θα είμαστε αυστηροί με όσους εμποδίζουν την προσπάθεια και θέλουν την Ελλάδα “γονατισμένη’» δήλωσε, σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ», ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «προσπαθούμε στις δύσκολες συνθήκες που βρήκαμε να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της. Στον αγώνα μας αυτόν δεν έχουμε εχθρούς. Αλλά είμαστε αυστηροί με όσους εμποδίζουν την προσπάθειά μας και θέλουν την Ελλάδα γονατισμένη».

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε , επίσης, ότι «υπάρχει συζήτηση σε κάποια πράγματα. Αλλά δεν θα το έλεγα «εμπλοκή». Κυρίως συζήτηση για το πώς θα εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα. Τα ζητήματα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα λύσουμε γιατί πρόθεσή μας είναι να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε υπογράψει».

Για την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ εξηγεί ότι η κυβέρνηση δεν πουλά το αγαθό ή τα δίκτυα, αλλά την υπηρεσία, δηλαδή την επεξεργασία και εμπορία του νερού.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό άσκησε το ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, στην εφημερίδα «Αξία».

“Οπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης «το υποτιθέμενο σκληρό πόκερ μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας παίζεται με σημαδεμένα χαρτιά. Το παιχνίδι είναι στημένο εξ΄ αρχής και το αποτέλεσμά του είναι γνωστό από τη στιγμή που υπογράφηκε το τρίτο μνημόνιο».

 

By