Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σαμπάνια και χρήμα στη Μύκονο

«Κρέμασαν» πάλι τον Αντώνη Ρέμο στα περίπτερα οι γερμανικές εφημερίδες

photoremos«Σαμπάνια όσο ένα μηνιάτικο», οι πλούσιοι της Ελλάδας συνεχίζουν να διασκεδάζουν αδιάντροπα, είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος στην Süddeutsche Zeitung.

Το άρθρο αναφέρεται στις περιβόητες δηλώσεις του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και σημειώνει: «Πανηγύριζε ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν και από τη σκηνή προσέβαλε και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Ρέμος προσπάθησε την Τετάρτη να μετριάσει τα πράγματα και είπε ότι έκανε αστεία. Αυτό δεν βοήθησε και πολύ. Οι σχολιαστές σημείωναν ότι τέτοιου είδους αστεία για τον Σόιμπλε είναι ανεπίτρεπτα. Στο κάτω-κάτω η Ελλάδα περιμένει πολύ περισσότερα χρήματα από το Βερολίνο από ό,τι άφησαν οι θαμώνες στο πάρτι της Μυκόνου».

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σημειώνει:

«Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα “οι γερρρρμανοι ειναι φίλοι μας “…ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!»

Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση, που δημοσιεύει το sfygmosradio.gr και η οποία έχει ως εξής:

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι” αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

Οσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Ελληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By