Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σγουρός: Σε λίγες μέρες η απόφαση για την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Αττικής

«Εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες», είπε ο κ. Σγουρός

sgourosyannis4

«Σε λίγες μέρες θα πάρω την τελική απόφαση για το αν θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Περιφέρεια Αττικής και θα το ανακοινώσω», είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες», είπε ο κ. Σγουρός ενώ είπε ακόμα πως «όλα αυτά τα χρόνια η ΝΔ με έχει τιμήσει με τη στάση της».

Ο κ. Σγουρός εκτίμησε ότι η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να κρατάει περισσότερο από δύο μήνες και είναι ήδη πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα για να έχει αρχίσει η εκλογολογία από τον περασμένο Ιούνιο.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι στην περιφέρεια Αττικής υπάρχει πλεόνασμα 317 εκ ευρω για το 2013. Όπως είπε τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε από το 2003 έχουν πληρωθεί όλα τα οφειλόμενα της Περιφέρειας και έγινε σχεδιασμός βάσει του οποίου τα λεφτά θα πάνε μόνο σε έργα, όπως αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές και οδοποιία. Όπως εξήγησε μετέφεραν στο ταμείο επενδύσεων όσα έργα μπορούσαν να μεταφερθούν, χωρίς να δαπανάται το κεφάλαιο της Περιφέρειας.

By