Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σε αναμονή Πουλίδο και… Ολυμπιακός!

Εν αναμονή της απόφασης του αρμόδιου οργάνου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικού βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο αλλά και ο Ολυμπιακός.

thumbnailΟ νεαρός επιθετικός κατέθεσε ενώπιον επιτροπής της ομοσπονδίας όμως, δεν επήλθε συμβιβασμός με την πλευρά της Τίγκρες και πλέον περιμένει την ετυμηγορία προκειμένου να μάθει για το αν τελικά είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ομοσπονδίας ο Πουλίδο δήλωσε: «Προφανώς δεν καταλήξουμε πουθενά. Ο δικηγόρος της Τίγκρες προσπαθεί να βρει μια λύση το συντομότερο δυνατό και δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία. Εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά μαζί με την Τίγκρες θέλουμε να βρεθεί λύση. Παλεύω για κάτι δίκαιο. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ελεύθερος. Είμαι έτοιμος για όλα. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει και δεν υπάρχει επέκταση ως το 2016».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του παίκτη, Χεσούς Μαρτίνες, τόνισε: «Δεν υπάρχει ημερομηνία για επόμενη συνεδρίαση και ακρόαση στην Ομοσπονδία. Η θέση μας είναι ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος».

By