Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε διεθνή έκθεση μετεωρολογίας η Space Hellas

Η έκθεση, Meteorological Technology World Expo, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τον χώρο της Μετεωρολογίας

space-hellas

Στη διεθνή έκθεση Meteorological Technology World Expo 2014, που διοργανώθηκε από 21 έως 23 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ως εκθέτης η Space Hellas.

Η έκθεση, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τον χώρο της Μετεωρολογίας. Πάνω από 150 εκθέτες από 70 χώρες και 2500 επισκέπτες βρέθηκαν στις Βρυξέλλες, για να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα καιρού και υδρομετεωρολογικών προβλέψεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas κορυφαίος System Integrator στο χώρο του ICT, με σημαντική τεχνολογική εξειδίκευση στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύων Ραντάρ Μετεωρολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στην έκθεση, με στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της προσπάθειας ανάπτυξης της εταιρείας στον χώρο της Μετεωρολογίας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Space Hellas ενίσχυσε τις στρατηγικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους και διεύρυνε τις επαφές της με σημαντικότατους φορείς, δίνοντας δυναμικά το «παρών» σε ένα περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού, με προοπτική μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

By