Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση

© fosphotos.com | panayiotis Tzamaros
© fosphotos.com | panayiotis Tzamaros

Την ενεργοποίηση του συνόλου των κομματικών δυνάμεων, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολιτικό, οργανωτικό και προγραμματικό επίπεδο για νικηφόρα πορεία σε πιθανές πρόωρες εθνικές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του επομένου, έτους, υπογραμμίζει η Πολιτική Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η απόφαση τονίζει ότι η χώρα μετά από 3,5 χρόνια άγριας «μνημονιακής» λιτότητας βρίσκεται μπροστά σε μια καταστροφική πορεία και προσθέτει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά μέσα στο καλοκαίρι πέρασε στην τελική φάση του σχεδίου: επίθεση με όλα τα μέσα απέναντι στην αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού και στη δημοκρατία προς όφελος των εγχώριων οικονομικών ελίτ και των δανειστών. Τελικός στόχος ένας λαός χωρίς δικαιώματα, ένας λαός φτωχός και «φθηνός», ένας λαός χωρίς δημόσια αγαθά, ένας λαός γονατισμένος.

Το περίφημο «success story», όπως ήταν αναμενόμενο, κατέρρευσε, επισημαίνει η απόφαση, σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ για τον ελληνικό λαό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By