Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε μονοκατοικία κρατούσαν την ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης

Οι αρχές εκτιμούν ότι το σπίτι βρίσκεται πιθανά ανάμεσα στη Λούτσα και τα Σπάτα

peripoliko-apagogi-708

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται στην απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Βαρβάρας Μητσώνης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η Ασφάλεια εκτιμά πως το σπίτι -πιθανότατα μονοκατοικία- στο οποίο είχαν μεταφέρει και κρατούσαν την 27χρονη κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα στη Λούτσα και τα Σπάτα, όπως μεταδίδει το iefimerida. Στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί, καθώς το τελευταίο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στον πατέρα της κοπέλας έγινε από σημείο κοντά σε εκείνες τις περιοχές. Tο σπίτι που είχαν μεταφέρει και κρατούσαν την 27χρονη κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα στη Λούτσα και τα Σπάτα

Μάλιστα, σήμερα αστυνομικοί συνόδευσαν την 27χρονη σε διάφορα σημεία σε εκείνη την περιοχή, μήπως και μπορέσει να θυμηθεί έστω το παραμικρό ώστε να τους βοηθήσει στην έρευνα και να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κοπέλα, στο βαν που τη μετέφεραν ήταν τουλάχιστον τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Στα εργαστήρια του Εγκληματολογικού έχουν μεταφερθεί τα σημειώματα που είχαν αφήσει οι απαγωγείς στον πατέρα της 27χρονης, προκειμένου οι αστυνομικοί να τα εξετάσουν αναζητώντας αποτυπώματα και DNA. Παράλληλα εξετάζεται το υλικό από κάμερες στις περιοχές που κινήθηκαν οι δράστες, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να προέρχονται ακόμα και από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

By