Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε ολομέτωπη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ καλεί ο Κουτσούμπας

 Έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της αντιπολίτευσης, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη»

koutsoumpas

Για μάχη σε όλα τα μέτωπα ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ προκειμένου «να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη και δικαιούται ο λαός που έχει ματώσει» έκανε λόγο, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση στην Ζίτσα Ιωαννίνων.

Ο κ. Κουτσούμπας, τόνισε χαρακτηριστικά, ότι « χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, στην Βουλή στη Ευρωβουλή , στους Δήμους και στις Περιφέρειες και στα σωματεία , στα χωριά και στις γειτονιες και στους χώρους δουλειάς όπου αναπνέει και ζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα για μπει τέρμα σε αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες». Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ διεμήνυσε προς το λαό, ότι δεν πρέπει να συμμεριστεί του πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη. Όπως χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων , «όλα αυτά θα είναι πάλι για τους λίγους, το μεγάλο κεφάλαιο, για κάποιους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης. Δεν έχει τίποτα να κερδίσει πραγματικό, ουσιαστικό ο λαός , αντίθετα, θα έρθουν και νέα μέτρα γιατί αυτή η ανάκαμψη, θα έρθει να πατήσει πάνω στα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν τα 5 τελευταία χρόνια και τώρα αρχίζουν να υλοποιούνται, ενώ βεβαία, κανένας δεν λέει ότι πρέπει να καταργηθούν αφού βγήκαμε στις αγορές»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της αντιπολίτευσης, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη», και πρόσθεσε πως την ίδια περπατησιά έχουν και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο «για νέα κόμματα -νέα αναχώματα», που δημιουργεί το πολιτικό σύστημα και «περισσότερο μοιάζουν με αγροτουρισμό, αφού μιλανε για ελιές , για ποτάμια, με διαφόρους τηλεαστέρες, χωρίς ουσιαστικά προγράμματα, μόνο και μόνο για να υφαρπάζουν την λαϊκή νεανική ψήφο στις εκλογές και μετά να την παραδίδουν σε κόμματα, που θα υλοποιήσουν αντιλαϊκές πολιτικές».

Στην πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ, χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυναν, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, για την Περιφέρεια Ηπείρου η κ. Όλυ Τσουμάνη και για τον Δήμο Ζίτσα ο κ.Σωτήρης Μανούσης.

By