Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε ποιον κλάδο βρίσκονται τα καλύτερα επαγγέλματα για το 2014;

Τι έδειξε το BLS για το παγκόσμιο εργασιακό μέλλον 

The-cost-of-health

Αν και πολλές από τις νέες δουλειές που δημιούργησε η κρίση αφορούν χαμηλού εισοδήματος επαγγέλματα σε λιανικές πωλήσεις και εστιατόρια, με ελάχιστο κέρδος και μικρές προοπτικές εξέλιξης, o τομέας της Υγείας προσφέρει ευκαιρίες καριέρας που οδηγούν σε γενναιόδωρες αποζημιώσεις και ένα ασφαλές μέλλον.

Την τελευταία φορά που δημοσίευσε σχεδίασμα δεκαετίας για την ανάπτυξη των βιομηχανιών, πίσω στο 2010, το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (BLS) έδειξε ότι η βιομηχανία Υγείας και της Κοινωνικής  Βοήθειας θα παρήγαγε το 28% των νέων εργασιών στις Η.Π.Α. μέσα στη νέα δεκαετία.

H παρατεταμένη μακροζωία και ο μεγάλος πληθυσμός ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση στην κάλυψη ασφάλειας που προσφέρει η κυβέρνηση Ομπάμα, αυξάνουν τη ζήτηση για κάθε τύπου επάγγελμα υγείας. Αυτό, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του BLS, μεταφράζεται σε τουλάχιστον 5,7 εκατομμύρια νέες δουλειές μέχρι το 2020. Ακόμα ένα αδιάσειστο στοιχείο για εκείνους που εξετάζουν μια καριέρα σε αυτό τον κλάδο; Το BLS εκτιμάει πως οι μισθοί και τα ημερομίσθια των επαγγελμάτων υγείας μέσα στο 2014 θα αυξηθούν κατά 27%.

ΠΗΓΗ: Forbes

(Visited 1 times, 1 visits today)
By