Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε 36 δόσεις η εξόφληση των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ

Οι πελάτες με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία, μπορούν να πληρώσουν το χρέος τους σε δόσεις

neroΝέο πρόγραμμα διακανονισμών για τους καταναλωτές που αδυνατούν  να πληρώσουν τους λογαριασμούς του νερού, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με την εταιρεία θα περιλαμβάνει αύξηση του αριθμού των δόσεων και προσωρινή αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014.

Ειδικότερα, οι πελάτες με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία, μπορούν να πληρώσουν το χρέος τους σε 36 δόσεις από 6 που είναι σήμερα. Επίσης, αναστέλλονται προσωρινά τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης μέχρι το ποσό των 3.000 ευρώ, εφόσον ο οφειλέτης προσέλθει στην εταιρεία για διακανονισμό.

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, οι χρόνια άνεργοι και οι άνθρωποι με αναπηρία που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις δόσεις και πάνω από 36. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και των δικαιολογητικών που πιστοποιούν την αναπηρία. Την ίδια ώρα, από την εταιρεία προχωρούν στην απλούστευση των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να γίνει διακανονισμός για την αποπληρωμή των χρεών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By