Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σιζέφσκι: «Δεν είμαστε άτρωτοι»! Και έδειξε τον Παναγιώτη Γιαννάκη…

Οι ΗΠΑ είναι μια νέα ομάδα και γι” αυτό δεν είναι ανίκητη. Αυτό παραδέχθηκε ο Μάικ Σιζέφσκι, αλλά την ίδια στιγμή έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τη Σλοβενία και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ.

pegasus_LARGE_t_1041_106353534«Τρία είναι τα πράγματα που οι παίκτες μου κάνουν καλά: Ακούνε καλά, δουλεύουν σκληρά και παίζουν πραγματικά καλή άμυνα. Ουδέποτε έχουμε πρόβλημα με αυτά τα στοιχεία. Παίξαμε δυνατά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Απλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε κάποιες επιθέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των ΗΠΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ αναγνώρισε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου και υπενθύμισε ότι οι Αμερικανοί είχαν ηττηθεί από τον «δράκο» το 2006. Ο Σιζέφσκι απαντούσε σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται αήττητος εκείνος και η ομάδα του, αλλά χαμογελαστός δήλωσε: «Όχι. Εδώ, άλλωστε, είναι παρών ο προπονητής που μας νίκησε το 2006 στην Ιαπωνία, ο Παναγιώτης Γιαννάκης«.

Λίγο αργότερα, όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, ο Σιζέφσκι χαιρετήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας. Ο Σιζέφσκι ήταν στη γωνιά των ηττημένων εκείνο το μαγικό βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου του 2006, όταν είχαμε επικρατήσει με 101-95 των Αμερικανών του Λεμπρόν Τζέιμς, του Ντουέιν Γουέιντ, του Καρμέλο Άντονι και του Ντουάιτ Χάουαρντ για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας…

By