Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σκανδαλίδης: ρήξη Σαμαρά «για να πάει σε εκλογές»

«Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας» δηλώνει ο Κώστας Σκανδαλίδης

www.fosphotos.com/Alexandros Katsis
www.fosphotos.com/Alexandros Katsis

«Κατά τη γνώμη μου ο Πρωθυπουργός επέλεξε τη ρήξη στο ζήτημα της ΕΡΤ για να πάει σε εκλογές επειδή δε βγαίνει το πρόγραμμα και ανέκρουσε πρύμνα γιατί δε του βγήκε. Παρά το λάθος του Φ. Κουβέλη δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη νοοτροπία του Α. Σαμαρά για επιμονή στη λειτουργία μονοκομματικής Κυβέρνησης» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να μιλάμε για στρατηγική συμφωνία με τη ΝΔ ως τη μόνη προοπτική για τη χώρα. Εξάλλου η ίδια στελέχωση της Κυβέρνησης, από τη πλευρά της ΝΔ, την εμφανίζει τρία κλικ δεξιότερα» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, χωρίς να κρύβει ότι «με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Οφείλουμε σταθερά να το απαιτήσουμε, να το διαμορφώσουμε άμεσα και να το επικυρώσουμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι συμμετέχοντας στη Κυβέρνηση να προχωρούμε βήμα βήμα και να κρίνουμε κάθε φορά τι ψηφίζουμε ή όχι».

Υπερασπιζόμενος τον ιδρυτή και τη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ, «νιώθω υποχρέωση απέναντι στη διαδρομή μου και την παράταξη που υπηρετώ να αντισταθώ σε αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και κορυφώνεται τον τελευταίο καιρό : Στην απόλυτη παραχάραξη της ιστορίας, της διαδρομής και της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και στην συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Α. Παπανδρέου. Καμιά παράταξη που βουλιάζει στην αμνησία και την αμεριμνησία της δεν έχει μέλλον» κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By