Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκηνές φαρ ουέστ στην Επίδαυρο – Με ελικόπτερο ψάχνει η αστυνομία τους δράστες (Βίντεο)

Μία 25χρονη έχασε τη ζωή της, σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για  εντοπισμό  δραστών

 

astinomikosΣκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Επιδαύρου. Μια 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, οι οποίοι νωρίτερα συμμετείχαν σε ληστεία και καταδιώκονταν.

Δυνάμεις της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών με εκπαιδευμένους σκύλους και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, πραγματοποιούν ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η βολίδα, που προκάλεσε τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας, έχει βληθεί από καλάσνικοφ και προέρχεται απο τα πυρά των κακοποιών.

Ειδικότερα,  sτις 9:00 χθες το βράδυ της Παρασκευής  τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Εκείνη την ώρα γυναίκα οδηγός, η οποία περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου ζητώντας πληροφορίες από πολίτες. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ SUBARU FORESTER με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394.

 

 

By