Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκληρή απάντηση Βούλτεψη στον Τσίπρα

«Ας τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις «διαπραγματεύσεις» στο εσωτερικό του κόμματός του»

tsipras

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σ. Βούλτεψη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. ΤσίπραΑς τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις «διαπραγματεύσεις» στο εσωτερικό του κόμματός του και μετά ας έλθει να διεκδικήσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης για λογαριασμό του ελληνικού λαού», δήλωσε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραθέτει αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «αν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Τσίπρας ζητά εκλογές… χθες, ώστε να βρεθεί το ταχύτερο στην εξουσία και να σώσει τη χώρα, την ώρα που ο ίδιος δεν μπορεί να σώσει το κόμμα του από τις παιδικές του ασθένειες».

Προσθέτει ακόμα ότι «την ίδια ώρα ζητά να δοθεί στον λαό η ευκαιρία να αποφασίσει «ποιος μπορεί και ποιος πρέπει να διαπραγματευτεί»».

Τέλος καλεί να «τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις «διαπραγματεύσεις» στο εσωτερικό του κόμματός του, ας βρει τρόπο να ελέγξει αυτά που ο ίδιος καταγγέλλει ως προσωπικές στρατηγικές και παραγοντισμούς, και μετά ας έλθει να διεκδικήσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης για λογαριασμό του ελληνικού λαού. Μέχρι τότε, ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιος διαθέτει την αξιοπιστία, την ικανότητα και την ενιαία γραμμή για να διαπραγματευτεί».

By