Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σκουρλέτης: «Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της»

Η κυβέρνηση θα ανατραπεί από την ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης

Panos-Skourletis-570 (1)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, όπου κατέθεσε για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, τόνισε ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς παρεμβάσεις, να κάνει το έργο της».

«Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια να αντιστραφεί η πραγματικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης αποτελούν συνειδητή επιλογή για να συγκαλυφθεί το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» σημείωσε.

Ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα ανατραπεί από την ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης, η οποία θα ανταποκρίνεται στον πραγματικό συσχετισμό που υπάρχει στην κοινωνία, για την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στη δικαστική έρευνα της υπόθεσης περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αργότερα θα καταθέσει ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

By