Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία

«Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε ως λύτρωση για την κοινωνία»

skourletis

«Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας» τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα «To Βήμα της Κυριακής»

«Όπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του. 

Ο κ. Σαμαριάς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι’ αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία.

Ο κ. Σαμαράς είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε ως λύτρωση για την κοινωνία», σημειώνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

By