Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκουρλέτης: Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον Σαμαρά

«Πυρά» εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στο «Βήμα της Κυριακής» εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

skourletis

«Πυρά» εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στο «Βήμα της Κυριακής» εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος  Σκουρλέτης.

«Ο κ. Σαμαράς, ο άνθρωπος οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας τη ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας» αναφέρει ο κ. Σκουρλέτης και συνεχίζει:

«Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της Ν.Δ. δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο. Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία, που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας».

Απαντώντας στο σχόλιο του Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άρθρο του Πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

«Το κόμμα που υπερασπίζεται καταδικασμένους τρομοκράτες, κουκουλοφόρους, και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και το ΝΑΤΟ, το κόμμα που βρίζει και διχάζει, έχει το θράσος να μιλάει για ακρότητες!

Μάλλον να κρύβεται πρέπει, γιατί εκτίθεται και στην Ευρώπη, όπου αποδοκιμάζεται πλέον από όλους, ακόμη και από τον ριζοσπάστη Κον Μπεντίτ.

Και πάντως δεν πρόκειται να ζητήσουμε πιστοποιητικά μετριοπάθειας από τον ΣΥΡΙΖΑ.»

By