Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Σκουρλέτης: Καμία πιθανότητα να εξαντλήσει την τετραετία η κυβέρνηση

Με υλικά από κατεδάφιση δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα, δήλωσε αναφορικά με την κίνηση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς

FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas
FOSPHOTOS / Menelaos Myrillas

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία πιθανότητα να εξαντλήσει την τετραετία, εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Θα σας έλεγα μάλιστα ότι είναι και μεγάλο το διάστημα που έχει παραμείνει στην κυβέρνηση και στα πράγματα. Η αποτυχία της είναι τόσο μεγάλη που δεν υπάρχει προηγούμενο, ενώ ταυτόχρονα η κοινωνική αγανάκτηση έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη συζήτηση περί νέων μέτρων υποστήριξε ότι ψεύδονται όσοι λένε ότι δεν θα υπάρξουν να μέτρα. «Όλοι πια ομολογούν ότι υπάρχουν χρηματοδοτικά κενά, ότι με Μνημόνιο ή χωρίς Μνημόνιο θέλουν να συνεχίσουν τις μνημονιακές πολιτικές», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στις κινήσεις για συγκρότηση της Κεντροαριστεράς, που είδαν το φως της δημοσιότητας, παρατήρησε: «Αν θα έβαζε κανείς έναν τίτλο σε αυτές τις κινήσεις που είδαμε σήμερα είναι ότι μας θυμίζουν υλικά από κατεδάφιση. Και με υλικά από κατεδάφιση δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα».

Τέλος, ως προς προς το θέμα του επιδόματος θέρμανσης, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τον κόσμο και διατύπωσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο στο επίπεδο του Μαρτίου του 2011.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By