Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκρέκας: «Είναι ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια»

«Θα φροντίσουμε να κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ»

skrekas - dendias - giakoumatos

Την διαβεβαίωση του ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση κάθε ευρώ εξέφρασε κατά την τελετή ορκωμοσίας του ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

«Είναι ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια» και επεσήμανε τη συνεργασία που θα έχει με την δυνατή, όπως είπε, ομάδα που υπάρχει ήδη στο υπουργείο», δήλωσε ο υπουργός και προσέθεσε:

«Θα φροντίσουμε να κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ είτε προέρχεται αυτό από τον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα φορολογούμενο είτε από την Ευρώπη, για την βοήθεια της επιχειρηματικότητας – ιδιαίτερα της επιχειρηματικότητας των νέων – και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας»

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ακόμη πως θα προσπαθήσει «να δικαιώσει την επιλογή του πρωθυπουργού».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Δένδιας δήλωσε πως υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στο υπουργείο Ανάπτυξης για να υπηρετήσει ο κ. Κώστας Σκρέκας που αφορούν στην αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας για μια Ελλάδα μετά την κρίση.

Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τους υφυπουργούς, τους γενικούς γραμματείς, στελέχη και υπαλλήλους του υπουργείου που δούλεψε μαζί του τους τελευταίους τέσσερις μήνες «με σημαντικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος ανέφερε ότι ήταν ευχάριστη έκπληξη η συνεργασία του με τον κ. Δένδια καθώς ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες παρά τις Κασσάνδρες, όπως σημείωσε. Τώρα, συνέχισε, είναι ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη που θα συνεργαστεί με τον κ. Σκρέκα ο οποίος, όπως είπε, γνωρίζει την οικονομία. Ο κ. Γιακουμάτους ευχήθηκε στον κ.Σκρέκα και ευχήθηκε να ξεπεράσει τον Δένδια.  «Λίγο δύσκολο, αλλά θα τον ξεπεράσει» σχολίασε.

By