Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκόνταψε η Βέροια (2-2 με τον Πανιώνιο), ισοπαλία και στα Χανιά για Πλατανιά και ΠΑΣ…

Της λευκής ισοπαλίας του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες, στο πλαίσιο της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

thumbnailΟ Πανιώνιος που μέχρι πρότινος δεν είχε κερδίσει βαθμό μακριά από τη Νέα Σμύρνη, υποχρέωσε τη Βέροια που είχε το απόλυτο εντός, να του παραχωρήσει ισοπαλία με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η Βέροια εν αντιθέσει με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, δεν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να βρίσκει εύκολα απαντήσεις στις επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων.

Στο 20ο λεπτό μάλιστα οι κυανέρυθροι «πάγωσαν» το δημοτικό στάδιο, όταν ο Γιάννου με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καντιμοίρη και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Μετά το γκολ οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, τα κατάφεραν, με τον Κάμπορα στο 38′ να κοντρολάρει με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι από την καρδιά της περιοχής να ισοφαρίζει σε 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, ο Ραούλ Μπράβο είχε διαφορετική άποψη, καθώς με ανάποδη κεφαλιά μετά από φάουλ του Καλτσά, έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα στο 45′.

Στο 53′ ο Κολοβός τροφοδότησε τον Γιάννου και αυτός νίκησε για δεύτερη φορά τον Καντιμοίρη, κάνοντας το 2-2.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79′ Γεωργιάδης).

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80′ Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88′ Πάνος), Οικονόμου.

thumbnail (1)Ο Πλατανιάς υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά όπου, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς φάσεις, ελάχιστα είδαμε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Πλανανία ενώ το δεύτερο στον ΠΑΣ ωστόσο το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74′ Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Ζιλβάν Γκόμες (84′ Φιγκέιρα), Ναζλίδης (67′ Τόρες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (75′ Ναδάλες), Χαρίσης (55′ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46′ Σαπαλίδης).

 

By