Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σκόραρε ο Μέσι, νίκη της Αργεντινής

Το αρχικό σχήμα της Αργεντινής δεν περιελάμβανε αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη και η είσοδος των Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Άνχελ Ντι Μαρία προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στο κοινό

Sweden v Argentina - International Friendly

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής ολοκλήρωσε με νίκη τα φιλικά παιχνίδια της, επικρατώντας με 2-0 της Σλοβενίας. Ο Ρίκι Άλβαρες άνοιξε το σκορ και ο Λιονέλ Μέσι που έπαιξε ως αλλαγή διπλασίασε τα τέρματα (με γκολ στο 76ο λεπτό).

Το αρχικό σχήμα της Αργεντινής δεν περιελάμβανε αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη και η είσοδος των Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Άνχελ Ντι Μαρία προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στο κοινό, το οποίο έκανε μέχρι και την περίφημη «όλα» για να χαιρετίσει την αλμπιτσελέστε στο ταξίδι της στη Βραζιλία.

Αργεντινή: Ρομέρο, Αουγκούστο Φερνάντες (58′ Γκάγκο), Φεντερίκο Φερνάντες, Μαστσεράνο (77′ Μαμάνα), Μπασάντα, Ρόχο, Λούκας Μπίγλια (14′ Καμπανιάρο), Ένσο Πέρες, Μάξι Ροντρίγκες (58′ Αγκουέρο), Ρίκι Άλβαρες (57′ Ντι Μαρία), Λαβέτσι (58′ Μέσι).

Σλοβενία: Μπέλετς, Σέζαρ (88′ Μπάλαζιτς), Τζόκιτς, Μπρέτσκο, Ίλιτς (46′ Σάμαρτζιτς, Στεβάνοβιτς (82′ Μέρτελ), Λαζάρεβιτς, Ίλισιτς (46′ Πέτσνικ), Κούρτιτς, Νοβάκοβιτς (88′ Φίρερ), Κιρμ (46′ Λαζάρεβιτς).

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By