Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκολ ο Φιγκερόα, νίκη με 9 ο ΠΑΟΚ

020912215430_0579

Με νίκες των φαβορί άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικές, οι οποίες όλες είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό το άγχος, καθώς τα αουτσάιντερ αποδείχθηκαν ιδιαίτερα σκληροτράχηλα…

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιγκερόα στο 78ο λεπτό, όμως οι απουσίες τεσσάρων (Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης) βασικών παικτών του, είχαν ως αποτέλεσμα να μην αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση, καθώς με το γκολ του Ράγιος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει την διαφορά ενός βαθμού που τον χωρίζει από τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος», που αγωνίστηκε αργότερα, σε ένα ματς θρίλερ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά με 2-1, αν και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έπαιζε με 9 παίκτες. Ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, όμως το αυτογκόλ του Ιτάνζ 21 λεπτά αργότερα, έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Όχι για πολύ όμως… Ο Έλληνας επιθετικός στο 32′ διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, πριν ξεκινήσει το ημίχρονο των αποβολών.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σταμφυλίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια, πορεία που ακολούθησε και ο Σαλπιγγίδης στο 76′ επειδή μούτζωσε τον επόπτη. Το αριθμητικό μειονέκτημα του ΠΑΟΚ όμως, δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς και έτσι οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από την Κρήτη, με τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι τους.

[space size=»30″]

By