Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκότωσαν αστυνομικό οι δραπέτες των Τρικάλων

Οι κακοποιοί αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο έξω από το Δίστομο.

astynomikotmimaΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες της δολοφονίας του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Διστόμου.

Η προσπάθεια των αστυνομικών να πραγματοποιήσουν ελέγχους για τον περιορισμό της εγκληματικότητας στην περιοχή του Διστόμου, είχε τραγική κατάληξη για τους τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι τους αιφνιδίασαν, τους πήραν τα όπλα και τους ασυρμάτους και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός στο πόδι.

Ο άτυχος 37χρονος έφερε σοβαρό τραύμα σε αρτηρία του ποδιού και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που «προκαλούν» οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μετά το περιστατικό στα Ίσθμια και το θανάσιμο τραυματισμό μιας 25χρονης κοπέλας, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By