Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ

O εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται σε τεχνητό κώμα εδώ και έξι ημέρες

shuma
Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.
«Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία«, αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Η Κεμ πρόσθεσε ότι η «κάμερα την οποία έφερε το κράνος (του Σουμάχερ) παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές» που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η Κεμ πραγματοποίησε την ανακοίνωση αυτή μετά τις δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky του φίλου του Σουμάχερ Φιλίπ Στράιφ, σύμφωνα με τις οποίες ένας χειρουργός στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ο Ζεράρ Σαγιάν, τον ενημέρωσε ότι «η ζωή του γερμανού πρώην πρωταθλητή οδηγού της Φόρμουλα 1 δεν διατρέχει κίνδυνο».

Ο Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο κάνοντας σκι στις Γαλλικές Αλπεις το πρωί της Κυριακής. Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα εδώ και έξι ημέρες, από τότε δηλαδή που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έκλεισε τα 45 του χρόνια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By