Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη με δύο νεκρούς

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με φόρα επάνω στο περίπτερο, ενώ ακριβώς δίπλα υπήρχε στάση λεωφορείων στην οποία εκείνη τη στιγμή περίμενε αρκετός κόσμος

asthenoforo600_080114

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς την Εθνική Οδό «καρφώθηκε» σε περίπτερο αφού πρώτα συγκρούστηκε σε σταθμευμένα οχήματα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με φόρα επάνω στο περίπτερο, ενώ ακριβώς δίπλα υπήρχε στάση λεωφορείων στην οποία εκείνη τη στιγμή περίμενε αρκετός κόσμος.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζώη τους μια 30χρονη γυναίκα και ένας άνδρας, αγνώστου ηλικίας. Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για θάνατο ένος κοριτσιού δέκα ετών διαψεύδονται. Οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπάρχουν και τρεις τραυματίες. Κρίσιμη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας που από το δυστύχημα ακρωτηριάστηκε και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα του Smart, το οποίο προσέκρουσε στο περίπετο και σκότωσε την πρώτη γυναίκα που δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί.

Το Smart στη συνέχεια και αφού πρώτα παρέσυρε ένα μηχανάκι, έπεσε πάνω στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Από το χαός δημιουργήθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων και η Πυροσεβσετική προχώρησε σε απεγκλωβισμό των επιβατών τους. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του βγήκαν από το όχημα.

By