Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σουμάχερ: Φόβοι ότι θα παραμείνει «φυτό»

Ο Σουμάχερ περιήλθε σε κατάσταση συνδρόμου Apallic εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του

michael-schumacher-570Eνώ αυξάνονται οι φόβοι ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα μείνει σε κατάσταση φυτού για το υπόλοιπο της ζωής του.Το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι αποτέλεσμα του σοβαρότατου τραυματισμού του Σούμι και η πιθανότητα ανάκαμψης από το Apallic είναι πολύ κάτω από 50%, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα format ενώ το δημοσίευμα αναφέρει: « Περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, λιγοστεύουν οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση».

Παράλληλα αυξάνονται οι φόβοι ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ, ακόμα και αν ξυπνήσει από το κώμα, θα παραμείνει σε κατάσταση «φυτού». Ο παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο καθηγητής Νευρολογίας στο πανεπιστήμιο του Μπορντό, Μαρκ Οργκογκόζο δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail: «Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, μειώνονται».

Η οικογένεια Σουμάχερ δήλωσε στα ΜΜΕ: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μαχητής και δεν θα παραιτηθεί. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι μιας και δεν υπάρχει καμία χαλάρωση όσον αφορά τις θερμές ευχές σας για τον Μίκαελ. Αυτό μας δίνει δύναμη, σας ευχαριστούμε πολύ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By