Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σοφιανός: Αν γίνουν όσα είπε ο Τσίπρας ξεχάστε την ανάκτηση των απωλειών

«Η εμφάνιση Τσίπρα ήταν κομμένη και ραμμένη στα πλαίσια του συστήματος»

nikos sofianos

«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, πρέπει να ξεχάσουμε την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του λαού» προειδοποίησε το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βήμα FM άσκησε σκληρή κριτική στις εξαγγελίες του αργηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει «μια καλύτερη από τη σημερινή διαχείριση της ακραίας φτώχειας».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ένα σημείο που δεν διέφυγε της προσοχής ήταν οι ύμνοι του κ. Τσίπρα στην τρόικα «γιατί τρόικα είναι η Κομισιόν, ο κ. Ντράγκι και η κυρία Λαγκάρντ». «Νομίζω ότι όταν αναγνωρίζονται οι θεσμοί και λέμε «είμαστε στα σαλόνια των θεσμών και στηρίζουμε τους θεσμούς», το να λέμε “έξω η τρόικα, αλλά μέσα αυτοί οι οποίοι εκπροσωπούν την τρόικα” είναι ένα δείγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σοφιανός.

Παράλληλα χαρακτήρισε την εμφάνιση του κ. Τσίπρα στην ΔΕΘ «κομμένη και ραμμένη στα πλαίσια της διαχείρισης αυτής της οικονομίας, αυτού του συστήματος, αυτών των μονοδρόμων».

 

By