Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σούπερ Λιγκ: το πάρτι του Εργοτέλη στο Βόλο -νίκη η Κέρκυρα επί του ΠΑΣ 43 χρόνια μετά!

Πάρτι έστησε ο Εργοτέλης στο Πανθεσσαλικό και διέλυσε με 4-1 τη Νίκη Βόλου, για την 4η αγωνιστική.

 ÍÉÊÇ ÂÏËÏÕ - ÅÑÃÏÔÅËÇÓ   (SUPERLEAGUE 2014-2015)Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και κατέκτησαν άνετα τους τρεις πρώτους τους βαθμούς.

Σκόρερς:12′ Μπογκντάνοφ, 46′ Νόσκοβιτς, 53′ Χαλκιαδάκης, 79′ Γιουσούφ (στο 20′ ο Ιβενς για τη Νίκη).

Το τρίτο φετινό γκολ του Ιγκορ, ήταν και… φαρμακερό. Ο Πανθρακικός με το χτύπημα πέναλτι του Βραζιλιάνου (59′) νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα και πρώτη επί του ΠΑΣ μετά από 43 χρόνια επισφραγίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγιώτης Ζορμπάς… χόρεψε την άμυνα του ΠΑΣ και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μιχαήλ (αυτογκόλ) στο 44′.

Νωρίτερα ο Αστέρας υποδεχόταν στην Τρίπολη την Καλλονή και μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη έπρεπε να διαχειριστεί την κούραση. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ευτύχησε να πετύχει πολύ νωρίς το γκολ με τον Μάσα και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη (με 1-0). Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα ενώ για πρώτη φορά η Καλλονή γνώρισε την ήττα.

By