Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπανούλης: «Είμαστε οι Πρωταθλητές»

«είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

1Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα σημεία που κρίθηκε ο τρίτος προημιτελικός και στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι Πειραιώτες.

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τους δυσκολεψαμε, τους βγάλαμε εκτός ρυθμού και τους αναγκασαμε να πάνε σε ένα ατομικό παιχνίδι. Τους κόψαμε την δημιουργία και για αυτό μέτρησαν λίγες ασίστ. Ήταν κατι που θέλαμε να το κάνουμε. Το προπονητικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία καθώς με δικά μας τρικ τους περιορίσαμε» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου γκαρντ.

«Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος, αλλά ευτυχώς αυτό δεν μας κόστισε. Σίγουρα έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας με αυτή τη νίκη, αλλά και πάλι είμαστε εμείς με την πλάτη στον τοίχο» πρόσθεσε.

Για τη συνέχεια τόνισε: «Η Ρεάλ δεν έχει να χάσει κάτι, αλλά πλέον της μπαίνει στο μυαλό πως μπορεί να πάει σε πέμπτο ματς. Ήμασταν και εμείς πέρσι στη θέση τους. Είμαστε μια ομάδα με περηφάνια, είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρωπης και θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας».

Και συμπλήρωσε ότι: «Μας αρέσει να παίζουμε με πίεση, το έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρονιά. Θα δούμε και πάλι το ματς, θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς».

Ολοκληρώνοντας μίλησε για την τελευταία φάση με τον Σέρχιο Γιουλ και το φάουλ που έκανε στα τελευταία δευτερόλεπτα. «Στην τελευταία φάση ήθελα να παίξω άμυνα πάνω στον Γιουλ κλείνοντας του τον δεξί διάδρομο. δεν ξέρω αν έγινε φάουλ αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε» κατέληξε.

By