Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σπείρα νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα στην Ελλάδα και τα πουλούσε στην Βουλγαρία

Οι κατηγορούμενοι είχαν επιχειρήσει να νοικιάσουν νωρίτερα αυτοκίνητο από κατάστημα της ίδιας εταιρείας στην Κηφισιά και μετά πήγαν στην Αγία Παρασκευή, όπου όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την Αστυνομία

 

astynomia

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχτές δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 32 ετών, οι οποίοι είχαν μεταβεί σε κατάστημα εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων για να νοικιάσουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Οι κατηγορούμενοι είχαν επιχειρήσει να νοικιάσουν νωρίτερα αυτοκίνητο από κατάστημα της ίδιας εταιρείας στην Κηφισιά και μετά πήγαν στην Αγία Παρασκευή, όπου όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος νοίκιαζαν τελευταία μοντέλα πολυτελών αυτοκινήτων, αξίας απο 25.000- 50.000 ευρώ και τα προωθούσαν στην Βουλγαρία ζητώντας τιμές απο 8.000 έως 15.000 ευρώ. Από την Οικονομική Αστυνομία ερευνάται εάν και πόσα αυτοκίνητα έχουν πουλήσει με τον τρόπο αυτό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα για το κύκλωμα που κατήρτιζε και προμήθευε τις πλαστές ταυτότητες.

By