Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σπηλιτωτόπουλος: Θα εγκαταλείψω την πολιτική αν δεν εκλεγώ δήμαρχος

«Να κάνουμε την πόλη ένα κέντρο επιχειρηματικότητας» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος

spiliotopoulos

Έντονα επικριτικός κατά του νυν δημάρχου Αθηνών, Γιώργου Καμίνη, εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του Mega.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε είναι επιλογή του να ζει στο κέντρο της Αθήνας, για την οποία είπε ότι αυτή τη στιγμή «δεν είναι η πόλη που μας αξίζει».

Η πρότασή του, όπως εξήγησε, είναι καθαρά αυτοδιοικητική και οι βασικές προτεραιότητες του προγράμματός του έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη, δηλ. μια πόλη πιο καθαρή, πιο ασφαλής, πιο φιλόξενη και μια πόλη που θα γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, οι προτάσεις του είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, έχουν κοστολογηθεί και θα έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι εάν δεν τα καταφέρει ως δήμαρχος θα παραιτηθεί και θα εγκαταλείψει πλήρως την πολιτική.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι η απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία δεν ήταν ευκαιριακή, αλλά μια απόφαση ζωής.

«Αυτήν την πόλη την αγάπησα και αποφάσισα με όλες μου τις δυνάμεις όλα όσα αποκόμισα να τα δώσω στην πόλη που αγαπώ», σημείωσε και δεσμεύτηκε να καταθέσει την εμπειρία που έχει ως βουλευτής και υπουργός.

Εκτοξεύοντας βολές κατά του κ. Καμίνη, τόν κατηγόρησε ότι έμεινε στη διαχείριση ενός ταμείου-η οποία αναγνώρισε ότι ήταν συνετή- και δεν έκανε κανένα έργο.

«Δεν ψηφίζουμε για να βγάλουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Νικήτα Κακλαμάνη ανέφερε μόνο ότι έχει μεγάλη εμπειρία και ότι «ξέρει ο ίδιος πώς μπορεί να είναι χρήσιμος και στην παράταξη και στον εαυτό του».

By