Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σπηλιωτόπουλος: Ο Δήμαρχος πρέπει να γίνει και σκουπιδιάρης

Πρέπει να βγούμε έξω και να σηκώσουμε τα μανίκια, τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος

aris-spiliwtopoulos

 Την ετοιμότητα του να αναλάβει το Δήμο Αθηναίων, εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας την Πέμπτη στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9.84».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι δεν τα έχει «βρει» με το σύστημα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετά ΜΜΕ του επιτίθενται. «Είμαι αντισυστημικός. Δείτε τα ΜΜΕ και θα καταλάβετε ποιον υποστηρίζουν. Η λάσπη που δέχομαι δεν με αγγίζει, εδώ είναι το έργο μου».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ξέρω από αλώνια μπορώ να σταθώ και στα σαλόνια», διευκρινίζοντας ότι διαθέτει πληθώρα χρήσιμων γνωριμιών στο εξωτερικό που θα βοηθήσουν την Αθήνα να καταστεί περισσότερο διεκδικητική και «να γίνει πάλι η πόλη του πολιτισμού».

Κατά τον κ. Σπηλιωτόπουλο «στα 3,5 χρόνια της σημερινής δημοτικής αρχής τα προβλήματα έχουν αυξηθεί». Τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν περιοχές της Αθήνας που δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός, προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ να αφήσω την πόλη να βυθίζεται στην παρακμή».

Δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «ο δήμαρχος πρέπει να γίνει και σκουπιδιάρης. Πρέπει να βγούμε έξω και να σηκώσουμε τα μανίκια», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει περαιτέρω «γκετοποίηση» της πόλης.

Διευκρίνισε ότι δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Καμίνη ως άνθρωπο, αλλά με την πολιτική που άσκησε η νυν δημοτική αρχή.

By