Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σπηλιωτόπουλος: Το πρόβλημα με τον Καμίνη ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε

Κάλεσε εκ νέου τον Νικήτα Κακλαμάνη να αποχωρήσει από την κούρσα για το δήμο Αθηναίων

spiliotopoulos 2

Tην πολιτική των χαμηλών τόνων εγκατέλειψε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Καμίνη υπηρεσιακό δήμαρχο που κατέβασε τον πήχη. «Το πρόβλημα με τον Καμίνη ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε» τόνισε.

Παράλληλα, κάλεσε εκ νέου τον Νικήτα Κακλαμάνη να αποχωρήσει από την κούρσα για το δήμο Αθηναίων, σημειώνοντας ότι «αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας (σ.σ με αυτές του έτερου βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη) θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί».

Χαρακτήρισε ακόμη τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρωτιά Καμίνη δημοσκοπικό τερτίπι, ενώ έκανε λόγο και για λογιστικά τερτίπια στα οικονομικά του δήμου «για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο». «Το μόνο που έχει να λεει είναι ότι μείωσε τις δαπάνες, έχει δυο χρόνια να πληρώσεις προμηθευτές και έχει μειώσει προσωπικό. Έτσι φτιάχνεις τα οικονομικά, αλλά με λογιστικά τερτίπια για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα» τόνισε.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχος της Αθήνας ο δήμος επιβάλλει εξωφρενικά πρόστιμα στους επιχειρηματίες που παραμένουν ανείσπρακτα, εξαγγέλλοντας μείωσή τους. «Έχει πατήσει τους επιχειρηματίες, τους δημότες, τους πάντες ο δήμος με τα υψηλά πρόστιμα (…) θα επιβάλλουμε λογικές τιμές και πρόστιμα στα τραπεζοκαθίσματα» σημείωσε.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία δυο ποδηλατοδρομίων στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο κ. Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει.

πηγή: skai.gr

By