Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λυκούδης: Είναι άδικο να φορτωθεί ο Βενιζέλος όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ

«Οι δημοσκοπήσεις μάς προειδοποιούν», τονίζει ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

dimarΤο «γάντι» στους εσωκομματικούς επικριτές του πετά μέσω της εφημερίδας των Συντακτών ο Σπύρος Λυκούδης, δηλώνοντας ότι κατά την προσυνεδριακή περίοδο τα στελέχη και ο γραμματέας υποχρεούνται να καταθέτουν τις απόψεις τους, ακόμη κι αν είναι διαφορετικές από την πλειοψηφία.

Ο κ. Λυκούδης απαντά σε όσους απορρίπτουν την πρόσκληση των 58 και αρνούνται τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα της «πολιτικής διάσωσης» του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάνοντας λόγο για «προσωποποιημένες απολίτικες υπεραπλουστεύσεις».

«Είναι άδικο να φορτωθεί ο Βενιζέλος όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ και πολλαπλά πιο άδικο να φορτωθεί η Κεντροαριστερά τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου», σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η προοπτική της μοναχικής πορείας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών.

Ο Σπύρος Λυκούδης αποφεύγει να απαντήσει αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για γραμματέας, διαβεβαιώνει όμως κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της ΔΗΜΑΡ.

Στο ερώτημα αν εκτιμά ότι η ΔΗΜΑΡ διατρέχει κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής, εφόσον συνεχίσει να πορεύεται «αμφίθυμα και με δυσδιάκριτο στίγμα» απαντά:
«Οι δημοσκοπήσεις μάς προειδοποιούν. Προσωπικά δεν τις παίρνω απολύτως τοις μετρητοίς, αλλά δεν τις αγνοώ κιόλας. Είμαι βε΄βαιος ότι για την κάμψη ευθύνεται το αμφίθυμο και δυσδιάκριτο στίγμα μας. Αλλά το Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα και η ΔΗΜΑΡ θα σας εκπλήξει θετικά στις κάλπες».

ΠΗΓΗ: newspost.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By