Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λυκούδης: Επικίνδυνη για τη ΔΗΜΑΡ οποιαδήποτε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Θα ήταν «καταστροφικό να γίνει η ΔΗΜΑΡ συμπλήρωμα, προεκλογικό ή μετεκλογικό» της Κουμουνδούρου, τόνισε ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

dimar«Άκαιρη», «επικίνδυνη» και «αποπροσανατολιστική» για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε οποιαδήποτε προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία της Αγίου Κωνσταντίνου με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Θα ήταν «καταστροφικό να γίνει η ΔΗΜΑΡ συμπλήρωμα, προεκλογικό ή μετεκλογικό» της Κουμουνδούρου, υπογράμμισε ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ τάχθηκε υπέρ υπέρ της αναδιάταξης του χώρου της κεντροαριστεράς, προσανατολισμό που έχουν υιοθετήσει όλες οι αποφάσεις των οργάνων του κόμματός του.

«Μου είναι αδιανόητο να αντιληφθώ πως έχει ξεκινήσει μία τέτοια συζήτηση», σχολίασε ο κ. Λυκούδης με αφορμή τα σενάρια συνεργασίας ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάχθηκε τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι τότε είχε διαφωνήσει με την κίνηση του κόμματος.

«Δεν μπορεί να είσαι μέσα και έξω», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ωστόσο πως αριστερά που δεν έχει φιλοδοξίες να διαχειριστεί τα κοινά δεν είναι «χρήσιμη» αριστερά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By