Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στήριξη Καμμένου στον Ν. Μακρίδη για τον δήμο Κατερίνη

Τη στήριξη των ΑΝΕΛ στην υποψηφιότητα του περιφερειακού συμβούλου Πιερίας Νίκου Μακρίδη για το δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Σε κομματική συνεστίαση και κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στην Κατερίνη, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Θέλουμε να στηρίξουμε ανεξάρτητους και έντιμους υποψηφίους, με σαφή θέση κατά του μνημονίου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτεταμένα στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στο θέμα της ονομασίας της FYROM, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα.

«Την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει από την επίθεση που γίνεται στην οικογένεια και στην τσέπη του, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, στα εθνικά θέματα, προχωρά σε παράδοση των πάγιων θέσεων που έχει η Ελλάδα» υποστήριξε ο κ. Καμμένος, καλώντας ταυτόχρονα σε εγρήγορση τους πολίτες και συνέχισε : «Οι ΑΝΕΛ λένε, από την καρδιά της Μακεδονίας, ότι δεν πωλείται ούτε η Μακεδονία, ούτε η Κύπρος».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υποστήριξε ότι η φορολογική πολιτική που ακολουθείται οδηγεί σε φτωχοποίηση και σε αδυναμία πολλών πολιτών να πληρώσουν, με κίνδυνο δήμευσης των ιδιοκτησιών τους «είτε χωράφι είναι αυτό, είτε διαμέρισμα».

By