Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Στήριξη Μάρτιν Σουλτς στο Ποτάμι

«Καλώ όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην ακροδεξιά. Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική φιλο-Ευρωπαϊκή δύναμη, το «Ποτάμι», να συμβάλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους»

Soults

Τρία 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο Μάρτιν Σουλτς προχωρά σε δήλωση στήριξης του Ποταμιού, καλώντας παράλληλα όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην ακροδεξιά.

«Καλώ όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην ακροδεξιά. Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική φιλο-Ευρωπαική δύναμη, το «Ποτάμι», να συμβάλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους», αναφέρει σε δήλωσή του στην Καθημερινή.

Ο Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με την Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, είχε συναντηθεί πρόσφατα με τον Σταύρο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες και η σημερινή του δήλωση εχει ενδιαφέρον, καθώς είναι «συγγενής» με το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά.

By