Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σταθερή η δημοτικότητα του Ολάντ, παρά το σκάνδαλο με την ερωτική του ζωή

Το 22% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας «Journal du Dimanche», δήλωσαν ικανοποιημένοι από τον Ολάντ ως πρόεδρο, ποσοστό ίδιο με ένα μήνα νωρίτερα

hollande-gayet_2789928b

Η δημοτικότητα του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος μεταβαίνει αύριο στην Ολλανδία χωρίς τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, παρέμεινε η ίδια έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ανακοίνωσε οικονομικές μεταρρυθμίσεις και μετά τις πληροφορίες για μια σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ που έβαλαν την ιδιωτική ζωή του κάτω από το φως των προβολέων της δημοσιότητας.

Το 22% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε τηλεφωνικά το ινστιτούτο IFOP από τις 10 ως τις 18 Ιανουαρίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Journal du Dimanche», δήλωσαν ικανοποιημένοι από τον Ολάντ ως πρόεδρο, ποσοστό ίδιο με ένα μήνα νωρίτερα.
Το ποσοστό παρέμεινε το ίδιο πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου για το Νέο Έτος που έδωσε ο Ολάντ την περασμένη Τρίτη, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα. Τα ποσοστά δημοτικότητας του σοσιαλιστή ηγέτη έχουν βελτιωθεί ελαφρώς έπειτα από μια δημοσκόπηση του Νοεμβρίου που του έδινε 15%, ποσοστό που αποτελεί μεταπολεμικό ρεκόρ χαμηλής δημοτικότητας γάλλου προέδρου.

Ο Ολάντ θα μεταβεί αύριο χωρίς την Βαλερί Τριερβελέρ στην Ολλανδία, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Γκαγέ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By