Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κραουνάκης: «Ο Βενιζέλος να φτιάξει άλλο κόμμα και τον ψηφίζω» έλεγε ένα χρόνο πριν

Αλλαγή γραμμή πλεύσης για το γνωστό μουσικοσυνθέτη

kraou

 

 

 

 

 

 

 

 

«Θα τον ήθελα πιο επιθετικό τον Αλέξη Τσίπρα. Ήθελα ο Αλέξης να ρίξει μια μπούφλα στον Βενιζέλο», είπε σήμερα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Δεν έχει περάσει παρά ένας χρόνος, από τότε που ζητούσε «ο Βενιζέλος να φτιάξει άλλο κόμμα και τον ψηφίζω» σε συνέντευξη με πολλές εκπλήξεις στο aixmi.gr:

«Φταίμε κι εμείς. Αλλά νομίζω ότι τα δύο αυτά ελεεινά κόμματα πρέπει να χτυπηθούν πάραυτα. Επίσης, θεωρώ τεράστιο πολιτικό λάθος του Βενιζέλου, απ’ τη στιγμή που πέτυχε να διασώσει την προσωπικότητά του, ρίχνοντας δουλειά και μιλώντας Ελληνικά, να συνεχίσει με το ΠΑΣΟΚ. Τι κάθεσαι σε αυτό το αχάριστο και άθλιο κόμμα; Φτιάξε ένα κόμμα καινούργιο» απαντά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, στην ερώτηση «Ποιος «φταίει περισσότερο», ο πολίτης ή ο δικομματισμός;» και προτείνει στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Πάρε πέντε ανθρώπους να καταλαβαίνουν και κάνε μια καινούργια κατάσταση. Ειλικρινά, αν γινόταν αυτό θα τον ψήφιζα, θα «με έψηνε». Αλλά όταν βλέπω ότι πάνε να ανακαινίσουν, να διασώσουν ένα κατεστραμμένο brand name, που δεν υφίσταται καν πλέον, απογοητεύομαι. Αν τελικά κατάφερε κάτι ο Γιώργος, είναι το «αναπαύεται η ψυχή μου μετά του ΠΑΣΟΚ».

Κληθείς να σχολιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς με μια φράση, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έχασε το χιούμορ, περιγράφοντας με τη δική του ματιά τους επικεφαλής των κομμάτων:

Αλέξης Τσίπρας: «Ενδιάμεση κατάσταση. Η Φιλοθέη ‘αριστερίζει’»

Φώτης Κουβέλης: «Ελάτε όλοι οι ‘αριστερούληδες’ να βρούμε ένα μικρό σπιτάκι να μπούμε μέσα»

Αλέκα Παπαρήγα: «Είναι αυθεντική η Αλέκα. Μ’ όλα τα λάθη της»

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Κοτσαμπάσης»

Πάνος Καμμένος: «Καμμενιά»

Λούκα Κατσέλη: «Την εκτιμώ σαν επιστήμονα. Άνθρωποι όπως αυτή έκαναν λάθος στηρίζοντας τόσα χρόνια ένα σαθρό πολιτικό κόμμα»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Διασχίζομαι για αυτή τη γυναίκα. Σε προσωπικό επίπεδο είναι καταπληκτική, στο πολιτικό είναι ‘για να ρίχνεις κουτουλιές’…».

ΠΗΓΗ: http://www.aixmi.gr/index.php/interview-kraounakis/

(Visited 1 times, 1 visits today)
By