Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στα άκρα η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Λαζαρίδη

Κατηγορίες κατά της κυβέρνησης ότι θάλπει και υποθάλπει τον ναζισμό εκτόξευσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου

konstantopoulou 01Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη, ότι όσο δεν καταδικάζει ενέργειες κατάλυσης της νομιμότητας κινείται εκτός συνταγματικού τόξου.

Μετά την κάλυψη και στήριξη που του παρείχε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης «ανέβασε ταχύτητα» και επιτέθηκε με σφοδρότητα στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις κατηγορίες που εκτόξευσε περί υπόθαλψης του ναζισμού.

«Αν κάποιος δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και θέλει να τις διαστρεβλώσει είναι δικό του πρόβλημα, αλλά τότε αυτές οι θέσεις δικαιώνουν την τοποθέτηση του Χρ. Λαζαρίδη και δείχνουν τον πολιτικό τόνο και χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο Μ. Βορίδης, απαντώντας στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση θάλπει και υποθάλπει το ναζισμό και την εγκληματική δράση, υποστηρίζοντας ότι η αμηχανία του πρωθυπουργού να πάρει αποστάσεις, είναι αποκαλυπτική της στρατηγικής, που κανένα όφελος δεν προσκομίζει στη δημοκρατία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By