Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Α. Παπανδρέου

Με… συνέντευξη Τύπου απαντά ο Καμμένος

ANTRIKOS 1Σε πρόστιμο 30.000 ευρώ καταδίκασε το Πρωτοδικείο της Αθήνας τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο, για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρώην Πρωθυπουργού.

Άμεση ήταν η απάντηση των ΑΝ. ΕΛ που σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι το «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένο…», ενώ προγραμματίζουν έκτακτη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ., εκτός από το πρόστιμο των 30.000 ευρώ απειλείται και με πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρει κάτι συκοφαντικό εις βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου.

Το δικαστήριο επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή για τις δηλώσεις του  Πάνου Καμμένου περί ανάμειξης του Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS.

«Με απόφαση της δικαιοσύνης κατέπεσαν οι σε βάρος μου και της οικογένειάς μου συκοφαντίες για CDS, κερδοσκοπικά παιχνίδια και άλλα μυθεύματα του κυρίου Καμμένου», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Αντρίκος Παπανδρέου.

Στιγμιότυπο 2013-06-04, 6.34.59 μ.μ.

Τι απαντά ο Καμμένος

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχωρεί συτή την ώρα ο  Πάνος Καμμένος αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τις αγωγές που είχε καταθέσει σε βάρος του ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝ. ΕΛ «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο…Η ίδια απόφαση απαγόρευσεστον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By