Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα μαχαίρια στον τομέα Υγείας της ΝΔ

 Οι λεκτικές εκφράσεις που αντηλάγησαν ήταν ήταν τόσο έντονες με αποτέλεσμα η κα Ανεμοδουρά να εισαχθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο

vlastarakos

Άγριος καβγάς έχει ξεσπάσει στον τομέα Υγείας της ΝΔ ανάμεσα στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο και την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά.

Αιτία η θέση της ΝΔ υπέρ της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών, όπως προβλέπεται από το ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, που έχει προκαλέσει εμφύλιο στα κομματικά στελέχη της ΝΔ στο χώρο της Υγείας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες για τον καβγά Βλασταράκου- Ανεμοδουρά που έφθασε μέχρι και την μήνυση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχουν ενημερωθεί ήδη τα υψηλά κλιμάκια της Συγγρού και αναμένεται άμεση παρέμβαση.

Οι λεκτικές εκφράσεις  που αντηλάγησαν ήταν ήταν τόσο έντονες με αποτέλεσμα η κα Ανεμοδουρά να εισαχθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Ανεμοδουρά  έπαθε υστερικό σοκ.

By