Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στα 20 εκ. το deal Μίλαν-Λίβερπουλ για τον Μπαλοτέλι -τον ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι»…

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί και επίσημα το νέο μέλος του ρόστερ της Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

balotelliΣτα 20.000.000 ευρώ έκλεισε το deal της μεταγραφής του από τους «ροσονέρι», με τον Μπαλοτέλι να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας, μια καλή ομάδα με νέους παίκτες, γι” αυτό και είμαι εδώ», τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος των «κόκκινων» και συμπλήρωσε: «Έχω παίξει απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι οπαδοί με είχαν αποδοκιμάσει τότε, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε για το νέο του παίκτη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Μάριο είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Για την ηλικία του έχει τεράστια εμπειρία, παίζοντας για χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο».

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως (που θα έχει ετήσιες αποδοχές 4 εκ. ευρώ), πριν προλάβει ακόμη να ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο, ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω instagram και twitter για τη μεταγραφή του:

YNWA! COME ON LIVERPOOL!

 

By