Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Ίντερ ο Στιβ Νας

Ο 39χρονος γκαρντ των Λέικερς θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ιταλικής ομάδας στο πλαίσιο του «Guinness International Champions Cup».

tottenham_hotspur_football_club_steve_nash_4E1S5As4Παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ο Στιβ Νας ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Σε σημείο μάλιστα να συζητά την απόκτηση μετοχών της Τότεναμ, την οποία υποστηρίζει στην Αγγλία.

Αυτή την φορά όμως, ο Καναδός γκαρντ, εκτός από την αγάπη του για την στρογγυλή θεά, θα έχει την ευκαιρία να δείξει και τις ικανότητές του στο άθλημα, φορώντας μάλιστα την φανέλα της Ίντερ.

Kάτι που θα γίνει στο «Guinness International Champions Cup» στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όπου θα αγωνιστούν εκτός από την Ιταλική ομάδα, και οι Τσέλσι, Βαλένθια, Γιουβέντους, Έβερτον, Ρεάλ Μαδρίτης και Λ.Α Γκάλαξι.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα. Δεν δοκιμάζομαι απλά στο ποδόσφαιρο, αλλά έχω την ευκαιρία να παίξω στο γήπεδο για την Ίντερ, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα είμαι σίγουρα πολύ αγχωμένος. Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο όταν μπαίνω στο παρκέ. Είναι διαφορετικό να παίζεις δίπλα σε παίκτες που θαυμάζεις για αυτό που κάνουν», τόνισε ο 39χρονος άσος των Λέικερες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By