Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο Αμπιντάλ, ξεκινά προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έφτασε ξημερώματα στην Αθήνα και σήμερα -έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού- θα περάσει από ιατρικά τεστ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Μονακό, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ενσωματώνεται άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας.

thumbnail (5)

Προς επισημοποίηση είναι και η περίπτωση του Αρτουρ Μαζουακού, με τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Βαλενσιέν να είναι και αυτός στην Ελλάδα και να ετοιμάζεται για να μπει στην προετοιμασία, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ότι στο πρόσωπο του νεαρού άσου της Βαλενσιέν κάνει μια πολύ σημαντική επένδυση.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα υποβληθούν σε γκρουπ σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και του νέου βοηθού του, του Ράφα Αλκόρτα που έφτασε στην Αθήνα μαζί με τον προπονητή της ομάδας.

Η μεταγραφική αναζήτηση και οι επαφές για παίκτες της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης είναι σε εξέλιξη. Για τον Κασάμι παρουσιάζονται νέες δυσκολίες, ο Εντινγκά είναι να ανακοινωθεί, στο πλάνο βρίσκονται πάντα οι Βαντίζ Οτζίτζα της Μπριζ και Σάσα Κλιέσταν της Άντερλεχτ, ενώ ακούγεται ξανά το όνομα του Παπε Ντιοπ της Λεβάντε.

Για την επίθεση θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, ενώ μετά τις άκαρπες επαφές για τον Ζινιάκ ο Ολυμπιακός θέτει άλλες προτεραιότητες για σέντερ φορ. Ο Τοϊβόνεν είναι μια εφικτή λύση, αλλά ο Ολυμπιακός ίσως έχει κάποιο κρυφό χαρτί και κάτι φαίνεται πως ψάχνει στην Αγγλία.

By